Despre noi

Servicii de calitate

Folosim aparatură și materiale performante, la nivelul standardelor europene, care asigură executarea la un nivel înalt calitativ a tuturor lucrărilor efectuate. Lucrările noastre sunt realizate impecabil din punct de vedere funcțional și estetic. De asemenea, oferim și garanție lucrăriilor noastre.

Seriozitate

Respectăm cu seriozitate angajamentul luat față de clienții noștri pentru a executa lucrările în termenul contractual al fiecărui proiect și la tarife cât mai accesibile.

Consultanță și proiectare

Oferim consultanță și proiectare pentru toate tipurile de instalații (sanitare, aer condiționat, încălzire centrală și de gaz) pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor clienților.

Echipă instruită

Dispunem de o echipă instruită de meseriași cu experiență în domeniu, care asigură satisfacerea exigențelor pieței și angajamentul execuției unor lucrări bine efectuate.

L&A PLUMBINSTAL

L&A Plumbinstal SRL este o firmă cu peste 8 ani experiență în domeniul instalațiilor atât în România, cât și în străinătate. Furnizăm servicii de spălare chimică a sistemului de încălzire centrală și încălzire în pardoseală, instalații sanitare, încălzire centrală, încălzire în pardoseală cu aparatură de ultimă generație. Datorită  experienței și profesionalismului, garantăm executarea proiectelor la timp conform angajamentului cu clienții.

Serviciile noastre se adresează atât locuințelor rezidențiale, cât și spațiilor comerciale și industriale localizate în aria de acoperire a județului Cluj. Ne adresăm persoanelor fizice și celor juridice.