Cauți un instalator bun în Cluj?

Cauți un instalator bun în Cluj?

Instalator

Cluj

De multe ori suntem tentați să apelăm la o cunoștință, rudă sau un vecin când vine vorba de instalații, fie din cauza bugetului restrâns, fie din cauza comodității sau chiar din cauza dificultății de a găsi un instalator disponibil, profesionist și serios.

Totul este în regulă până ce ne trezim ulterior cu reclamații din partea vecinilor sau cu probleme ale instalației efectuate, deși așa-zisul „instalator” are experiență și a făcut o treabă bună. Încerci să dai de instalator și, ca de obicei din păcate, el este prea ocupat și va reveni în câteva zile, dar nu mai apare niciodată și rămâi cu instalația defectă.

Sună cunoscut? Pentru noi nu! La L&A PLUMBINSTAL aceste situații sunt inexistente. Oferim garanție pentru lucrările noastre și respectăm angajamentul luat față de clienții noștri. Promptitudinea și seriozitatea ne stă în caracter, folosim doar materiale și echipamente de calitate și, în cazul apariției unor problemele, timpul de răspuns este foarte scurt. Ne ocupăm de orice problemă aveți, inclusiv de achiziționarea materialelor și curățenia de după.

O altă problemă cu „instalatorii” profesioniști apare în momentul plății, care de cele mai multe ori nu poate fi justificată prin factură ori este însoțită de costuri suplimentare, neanunțate în prealabil. Acest lucru nu se întâmplă dacă colaborați cu echipa noastră, toate tarifele fiind corecte și justificabile.

Executăm orice serviciu legat de instalațiile sanitare, termice sau încălzire centrală. Instalații noi sau vechi, reparații, extinderi, intervenții de urgență, mentenanță sisteme sau spălare sistem termic. Firma L&A PLUMBINSTAL vă pune la dispoziție serviciile unui instalator sanitar cu experiență diversă în domeniu atât în țară, cât și în străinătate, cu atestate și cursuri specifice. Modul de lucru este conform standardelor internaționale.

La orice instalație sanitară este recomandat ca o dată la șase luni să acționăm robineții generali ai apartamentului pentru a asigura o bună funcționare a lor. Acest lucru este omis din lipsa timpului și tocmai de aceea este important să montam doar materiale de calitate pentru a nu apărea probleme nedorite.

Este indicat să apelăm la serviciile unui instalator sanitar atestat și nu al unui vecin care are vagi cunoștiințe de instalații, deoarece dacă apar complicații este posibil ca reparația să coste cu mult mai mult decât dacă am fi apelat de la început la un instalator sanitar.

Apelați cu încredere la serviciile oferite de noi, surprizele ulterioare montajului final fiind excluse prin executarea temeinică și calitativă a lucrărilor executate!