De ce să apelezi la serviciile noastre de instalații sanitare?

De ce să apelezi la serviciile noastre de instalații sanitare?

Ai nevoie de servicii profesioniste de instalații sanitare? Apelează la o companie specializată!

Uneori, pentru lucrări minore, precum schimbarea unei baterii, înlocuirea unui furtun sau desfundarea unei scurgeri, poți încerca și tu repararea sau soluționarea lor sau să contactezi un instalator amator. Însă, atunci când apare nevoia unei lucrări complexe care necesită experți, soluția potrivită este o companie profesionistă cu experiență atestată.

Cu siguranță, au fost momente în care ați avut nevoie de un instalator sanitar, dar nu ați reușit să găsiți unul serios și de încredere. Fie ca v-a fost recomandat de prieteni sau vecini, fie că l-ați găsit prin intermediul site-urilor de anunțuri online sau pe Google, instalatorul pe care l-ați contactat în final nu v-a oferit garanție pentru lucrarea executată și nici pentru materialele folosite. Dacă ați avut noroc, reparația a rezistat fără probleme, iar cei mai puțin norocoși, au fost nevoiți să solicite din nou serviciile unui instalator.

Iată câteva motive pentru a apela la serviciile L&A PLUMBINSTAL pentru a nu fi nevoiți să căutați alți instalatori:

  • Oferim garanție pentru lucrările noastre. Folosim aparatură și materiale performante, la nivelul standardelor europene, care asigură executarea la un nivel înalt calitativ a tuturor lucrărilor efectuate. Lucrările noastre sunt realizate impecabil din punct de vedere funcțional și estetic.
  • Dispunem de o echipă instruită de meseriași cu experiență în domeniu, care asigură satisfacerea exigențelor pieței și angajamentul execuției unor lucrări bine efectuate.
  • Oferim servicii de urgență unde se poate suna la orice oră din zi și din noapte pentru a solicita o intervenție.
  • Servicii calitative și rapide pentru ca lucrarea să fie finalizată în cel mai scurt timp pentru ca programul și locuința clienților să nu fie afectate.
  • Respectarea costului inițial al unei lucrări, veți ști de la început cât va costa manopera și materialele necesare, fără a avea surprize neplăcute la sfârșitul sau pe parcusrul lucrării.

Evită situațiile neplăcute și înlocuiește instalația sanitară sau termică veche până nu este prea târziu. Elimină grijile apelând la o echipa de instalatori sanitari profesioniști!